Rata de infectare în județul Suceava a scăzut la 0,5 cazuri la mie, iar în municipiul Fălticeni este de 0,29 de cazuri la mie

Prefectura Suceava a informat că, duminică, rata de infectare în județul Suceava a scăzut de la 0,52 la mie la 0,5 cazuri la mia de locuitori, în municipiul Suceava rata de infectare este de 0,98 la mie, în timp ce, în municipiul Fălticeni, cu 11 cazuri active, rata de infectare este de 0,29 la mia de locuitori.

În județ indicele de pozitivare, respectiv procentul între numărul de persoane testate și numărul de teste pozitive se menține la 2 la sută.

În  „Zona rosie” a revenit comuna Coșna, cu o rată de infectare de 3,42 la mie, iar șapte localități sunt în „zona galbenă”, respectiv municipiul Vatra Dornei și comunele Crucea, Dolhești, Dorna Arini, Iacobeni, Poiana Stampei și Șaru Dornei, restul localităților din județ fiind în „zonă verde”.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 37 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 29 au câte un caz în evoluție, 33 au sub cinci cazuri în evoluție, 9 au sub zece cazuri în evoluție iar 6 au peste zece cazuri în evoluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.