De la 1 iunie se dorește eliminarea măștii pe plajă

Premierul României, Florin Cîţua, a efectuat joi, 6 mai,o vizită la Constanţa. În cadrul unei  conferințe de presă, premierul a anunțat că festivalurile vor putea fi organizate după 1 august și se va propune eliminarea purtării măștii pe plajă, de la 1 iunie.

„Am primit propuneri și soluții, soluții foarte bune. Acestea vor fi aprobate la timp, pentru a putea deschide la 1 iunie. Foarte important, mă bucura sustinerea celor din industrie pe planul de vaccinare. Acel semn va fi pus in locațiile sigure, unde tot personalul este vaccinat. Sunt aici și voi fi în continuare alături de turismul de pe litoralul romanesc.

Sezonul estival se va deschide în 2 etape, și anume: 1 iunie și 1 iulie. De la 1 iunie se dorește eliminarea măștilor pe plajă, dar am venit cu o condiție de distanțare pe șezlonguri cu care operatorii sunt de acord”, a declarat Florin Cîțu.

Potrivit premeierului Florin Cîțu persoanele vaccinate vor fi verificate prin aplicație cu CNP-ul iar la campionatele de fotbal, premierul României a declarat: „Soluția de la UEFA este că la campionate vor intra doar persoanele vaccinate! Sunt de acord cu aceasta soluție!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.