La Câmpulung Moldovenesc va avea loc, în week-end, Campionatul Balcanic de alergare montană

Federația Română de Atletism, Clubul Sportiv Municipal “Rarăul” și Primăria Câmpulung Moldovenesc organizează, în perioada 14 – 15 mai, cea de-a 13-a ediție a Campionatului Balcanic de alergare montană pentru seniori și juniori 1. La ediția din acest an vor participa sportivi din șase țări: Ucraina, Turcia, Slovenia, Republica Moldova, Bulgaria și România.

Campionatul Balcanic de Alergare Montană este cel mai important concurs de acest gen din Europa pentru anul 2021,după ce Campionatul European de Alergare Montană s-a anulat din cauza pandemiei de covid 19.

Festivitatea de deschidere este programată pentru ziua de vineri, 14 mai, de la ora 15:30, pe stadionul Rarăul, din Câmpulung Moldovenesc. Startul competiției este programat pentru sâmbătă, 15 mai 2021, de la ora 10:00, pentru seniori, și la ora 10:15, pentru juniori 1. Competitorii vor pleca din fața primăriei din Câmpulung Moldovenesc, acolo unde este programată și festivitatea de premiere.

La final se vor alcătui clasamente la individual și pe echipe, la feminin și masculin.

„Ne bucurăm că orașul nostru este pentru a doua oară gazda unui eveniment sportiv de asemenea amploare, iar prezența voastră ar fi tare binevenită!
Startul competiției are loc sâmbătă, 15 mai 2021 din fața primăriei, la ora 10.00.
Dacă doriți sa fiți voluntari (sâmbătă) la acest eveniment, aici aveți link-ul pentru înscriere :https://docs.google.com/…/1Vjr66ZDGjs1MvHxVxLVhkGx…/edit
Vă așteptăm cu drag să luați parte la acest mare eveniment!”, anunță organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.