Vineri se dă startul înscrierilor în programul Rabla pentru electrocasnice

Vineri, 14 mai, se dă startul înscrierilor în programul Rabla pentru electrocasnice 2021, iar din a doua săptămâna (din data de 21 mai) se vor da primele vouchere. Anul acesta bugetul este unul dublu față de cel din 2019.

Persoanele interesate trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere prin care să specifice că vor preda aparatul vechi, iar apoi trebuie să o încarce pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu. După ce a obținut voucherul, doritorii au la dispoziție 15 zile pentru a cumpăra aparatul pe care și-l doresc.

Un singur solicitant poate obține mai multe vouchere, dar este obligat să achiziționeze aparate diferite, voucherele neputând fi cumulate pentru a cumpăra un sigur aparat la o super reducere.

Aparatul vechi va fi dus la magazinul de unde se achiziționează apartaul nou s-au poate fi ridicat chiar de acasă, dacă agenții economici incluși în acest program au și această posibilitate.

Programul „Rabla pentru electrocasnice” are un buget de 75 de milioande de lei anul acesta. Pentru o mașină de spălat, voucherul va avea o valoare între 200 și 300 de lei, pentru un uscător de rufe între 400 și 500 de lei, iar pentru mașini de spălat vase, între 300 și 400 de lei. Pentru aparatele de aer condiționat se va oferi un voucher de 400 de lei, iar pentru aspiratoare 200 de lei. Pentru laptopuri, tabletele şi televizoare se vor oferi vouchere cu o sumă între 300 și 500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.