ACET Fălticeni continua lucrările din proiectului de reabilitare a rețelelor de apă și întrerupe apa în cartierul 2 Graniceri

Marți, 18 mai 2021, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din municipiul Fălticeni, între orele 08:00 – 18:00, în vederea executării instalației hidraulice în căminul de reducere a presiunii nr. 14 de pe str. 2 Grăniceri prin programul „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în aglomerarea Fălticeni”.

Potrivit dispeceratului ACET Fălticeni, vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: 2 Grăniceri, Cotești, Broșteni, Petru Rareș, Pictor Șoldănescu, Țărăncuței, Dogarilor, Revoluției (parțial), Aleea George Grămadă, Filaturii.

Vor fi afectate blocurile din toate opt asociaţii de proprietar (Asociația de proprietari nr. 7 – Blocurile de pe Str. Revoluției, bl. 2, 4, 6; Asociația de proprietari nr. 8; Asociația de proprietari nr. 9; Asociația de proprietari nr. 11; Asociația de proprietari nr. 12; Asociația de proprietari nr. 13 – blocurile de pe Str. Revoluței și 2 Grăniceri; Asociația de proprietari nr. 17; Asociația de proprietari nr. 18.

Printre unitățile afectate se numără  Grădinița Dumbrava Minunată, Circa Sanitară Nr. 3, Abatorul, Motexco, Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu, agenții economici din incinta Filaturii, societățile aflate pe străzile mai sus menționate.

ACET regretă disconfortul creat abonaţilor din zonele afectate şi dă asigurări că echipele care efectuează lucrările depun eforturi pentru a limita perioada de întrerupere a furnizării apei. Se recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.