Secretarul de stat dr. Raed Arafat va fi prezent la Caravana vaccinării organizată în acest week-end

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat dr. Raed Arafat, va fi prezent la sfârșitul acestei săptămâni în județul Suceava, pentru a participa personal la Caravana vaccinării organizată în acest week-end.
Astfel, sâmbătă, 29 mai, caravana va poposi la Calafindești, iar duminică, 30 mai, în municipiul Câmpulung Moldovenesc.
Așa cum informează Prefectura Suceava, programul vaccinării va fi în ambele zile 10-16, iar persoanele din alte unități administrativ teritoriale din zonele respective vor fi sprijinite de primării pentru deplasarea într-una din cele 2 localități.
Foarte important de reținut este faptul că vor fi disponibile toate cele 4 tipuri de vaccin (Pfizer-BioNTech, Johnson&Johnson, Moderna, AstraZeneca), doritorii putând opta pentru oricare dintre ele și că se va asigura și rapelul, în cazul vaccinurilor care necesită și această acțiune.
Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu face un apel la responsabilitate și îî invită pe locuitorii din cele două localități, dar și pe cei din comunele alăturate, care nu au reușit până acum să ajungă la un centru de vaccinare să vină la Caravana vaccinarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.