Fonduri de la Ministerul Tineretului şi Sportului pentru proiectele studenţeşti şi de tineret

Ministerul Tineretului și Sportului a publicat în Monitorul Oficial al României partea a VI-a nr. 101/27.05.2021 anunțul de participare pentru Concursul național de proiecte de tineret și Concursul național de proiecte studențești.

Structurile neguvernamentale de tineret şi pentru tineret pot aplica până la sfârşitul lunii iunie 2021 în cadrul celor două concursuri organizate de Ministerul Tineretului şi Sportului, anunţate la finalul săptămânii trecute şi care se adresează proiectelor studenţeşti şi de tineret.
În cadrul proiectelor de tineret/ studenţeşti, activităţile eligibile destinate beneficiarilor trebuie să fie încadrabile în următoarele domenii de activitate:
– educaţie nonformală;
– cultural – artistic;
– voluntariat;
– socio – civic, sportiv;
– formare şi inserţie profesională;
– includere socială;
– stil de viaţă sanătos;
– mediu.
Bugetul alocat Concursului naţional de proiecte studenţeşti este de 780.000 lei, cu o limită maximă pe proiect de 50.000 lei, iar bugetul alocat Concursului naţional de proiecte de tineret este de 1.050.000 lei, cu o limită maximă pe proiect de 50.000 lei.

Detalii despre Concursul național de proiecte de tineret și Concursul național de proiecte studențești se pot obține de pe pagina de internet a Ministerului Tineretului și Sportului.

http://mts.ro/noutati/ministerul-tineretului-si-sportului-organizeaza-concursul-national-de-proiecte-de-tineret-si-concursul-national-de-proiecte-studentesti/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.