„Cultura în Parc”, a VI-a ediţie 

Joi, 24 iunie, Asociaţia Ghizilor din Bucovina şi Primăria Municipiului Fălticeni, în colaborare cu  Inpride Fălticeni, organizează a VI-a ediţie a manifestării „Cultura în Parc”.

Începând cu ora 18,00, pe Aleea pietonală, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Înălţimi. Riscuri. Bucurii.”, având ca temă fotografiile realizate în cadrul expediţiei din Nepal şi reunite sub titlul „Călător în Nepal” şi un concert în aer liber susţinut de trupa „Conversaţii Acustice”  din Suceava. Accesul este liber.

„Cultura în Parc şi-a propus încă de la început să fie altfel decât un eveniment în aer liber, să se axeze nu doar pe muzică, ci şi pe film, fotografie, pictura, teatru, călătorii şi altele. Toate pentru a încânta publicul din Fălticeni, de drag de frumos şi de oameni.

Expoziţia foto este rezultatul călătoriei în Nepal a doi membri ai Asociaţiei Ghizilor din Bucovina. Timp de aproape două săptămâni aceştia şi-au propus să descopere lumea ascunsă din cătunele nepaleze. O altă cultură, o lume diferită, fericita şi săracă. Un amalgam de momente surprinse toate în fotografiile celor doi membri pe care vă invităm să le descoperiţi pe 24 iunie”, ne-a spus Nicoleta Loghin, responsabil comunicare, Asociaţia Ghizilor din Bucovina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.