La Pârteștii de Jos, Festivalul Trufelor

La ferma Sava din Pârteștii de Jos,mai exact lângă gara Cacica,  va avea loc sâmbătă, 28 august a.c., începând cu ora 10.00, prima ediție a Festivalului Trufelor. Oaspeții vor avea ocazia să guste  preparatele făcute din trufe și să cunoască beneficiile acestui „aliment -vedetă”, cum îl numesc organizatorii. Cristina Boca este unul dintre aceștia și ea spune că  festivalul va fi „un eveniment gastronomic cu și despre trufe”. „Ne dorim ca vizitatorii să aibă parte de o experiență educativă, de aceea întreaga zi vom oferi explicații despre trufe și degustări de vinuri. Trufele sunt apreciate în întreaga lume pentru că oferă un gust deosebit oricărui fel de mâncare. Chiar dacă se spune că sunt ingrediente scumpe, ne propunem ca prin acest festival să le oferim oaspeților noștri posibilitatea de a se bucura de aroma și gustul trufelor în diferite preparate,”, a declarat Cristina.

Ea le recomandă celor care vor veni sâmbătă la festival să-și aducă pături și/ sau scaune de voiaj pentru a petrece ca la o adevărată serbare câmpenească.

Ambianța muzicală va fi asigurată de producătorul de muzică electronică DJ Audaks, și el un pasionat de arta culinară.

Sponsorii evenimentului sunt Casa de Vinuri Cotnari, Bermas Suceava, Trutzi Suceava, Agro Scânteia Cajvana, Constantin Pas, Green Truffle și Route 66 Spedition.

Pentru informații suplimentare se poate accesa pagina oficială a festivalului, https://festivalultrufelor.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.