Salonul Auto București & Accesorii, 7-17 Octombrie, Romexpo

Salonul Auto București & Accesorii readuce în această toamnă în atenția publicului iubitor de fenomen auto, noutățile și tehnologiile de ultimă generație ale domeniului, în spațiul generos al pavilionului B2 și al zonei exterioare aferente Romexpo, între 7 și 17 octombrie.

Încrederea cu care ne-ați răsplătit de-a lungul celor 17 ediții ale Salonului Auto București & Accesorii, expozanți și vizitatori în egală măsură, reprezintă pentru noi motivația de a veni în întâmpinarea dumneavostră cu o platformă de business solidă care să sprijine piața auto din România.

Prin eforturi comune, dorim ca SAB & Accesorii să reprezinte un accelerator pentru revenirea la normalitate, un real suport pentru redresarea industriei auto, maximizarea vânzărilor și atingerea obiectivelor de business prin interacțiunea cu clienții și specialiștii din domeniul auto.

La SAB & Accesorii 2021, după această pauză impusă prin forța împrejurărilor, veți reîntâlni în direct noile modele, tehnologii și produse din domeniul auto, tematica evenimentului incluzând: autoturisme de oraş şi de teren, autoturisme clasice, vehicule hibride și electrice – ZONĂ DEDICATĂ „e-Mobility @SAB & Accesorii 2021”, autovehicule utilitare uşoare și grele – camioane, remorci, componente și accesorii aferente, motociclete, scutere, biciclete şi accesorii, componente și accesorii auto, sisteme audio şi de navigaţie, tuning auto și moto, echipamente şi utilaje pentru service-uri, vopsitorii şi spălătorii auto, concursuri, workshop-uri și lansări de noi tehnologii, mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură şi control trafic, media de specialitate și asociații de profil, societăţi de leasing, societăţi de asigurare, servicii adiacente.

Salonul Auto București & Accesorii 2021 reprezintă un real suport pentru redresarea industriei auto, maximizarea vânzărilor și întărirea prezenței în piața auto, fiind principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din domeniul auto.

Tematica SAB & Accesorii include:

 • autoturisme de oraş şi de teren, autoturisme clasice
 • vehicule hibride și electrice – ZONĂ DEDICATĂ „e-Mobility @SAB & Accesorii 2021”
 • autovehicule utilitare uşoare și grele – camioane, remorci, componente și accesorii aferente
 • motociclete, scutere, biciclete şi accesorii
 • componente și accesorii auto, sisteme audio şi de navigaţie, tuning auto și moto
 • echipamente şi utilaje pentru service-uri, vopsitorii şi spălătorii auto
 • concursuri, workshop-uri și lansări de noi tehnologii
 • mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură şi control trafic
 • media de specialitate și asociații de profil
 • societăţi de leasing, societăţi de asigurare
 • servicii adiacente.

Program de vizitare Salonul Auto București & Accesorii 2021 – Pavilion B2 & zona exterioară Romexpo

Joi, 7 Octombrie, între orele 12.00 – 20.00

Vineri, 8 Octombrie – Sâmbătă 16 Octombrie, între orele 10.00 – 20.00

Duminică, 17 Octombrie, între orele 10.00 – 18.00

Preț bilet: 40 lei

Accesul copiilor sub 7 ani – gratuit

Accesul persoanelor cu dizabilități și a unui însoțitor – gratuit.

Copiii sub 12 ani nu trebuie să prezinte o dovada medicală pentru accesul la eveniment.

La Salonul Auto București & Acccesorii ne îndreptăm toate eforturile pentru a crea un spațiu sigur pentru toți participanții. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata vizitei.

Accesul la Salonul Auto București & Accesorii se face cu achitarea contravalorii biletului de intrare, prezentarea unui act de identitate și respectarea uneia din următoarele măsuri:

–              dovada vaccinarii împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare SAU

–              prezența certificatului care să ateste trecerea prin boală (respectiv persoanele care se află între ziua a 15-a și a 180-a ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.