Alexandru Moldovan a fost numit din nou prefect al județului Suceava

Directorul executiv al Direcției de Administrație Publică Locală din Consiliul Județean Suceava, Alexandru Moldovan, a fost numit, vineri, prefect al județului Suceava.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a fost instalat în funcție, luni dimineața, în cadru restrâns, din cauza contextului pandemic.

„Este o onoare pentru mine desemnarea pentru un nou mandat de prefect al județului Suceava. Reprezintă totodată o garanție a cooperării instituționale cu conducerea Consiliului Județean Suceava, cu domnul președinte Gheorghe Flutur, căruia îi mulțumesc pentru încrederea ce mi-o acordă.  Asumarea acestei înalte funcții publice înseamnă pentru mine responsabilitate, și nu una clamată, ci una efectivă, de implicare în această perioadă de maximă încercare pentru noi toți”, a fost mesajul prefectului Alexandru Moldovan.

Alexandru Gheorghe Moldovan mai deținut această funcție în perioada 6 decembrie 2019- 3 martie 2021.

El a fost înlocuit cu prefectul numit de USR Iulian Cimpoeșu care a fost demis în 9 septembrie.

Din 9 septembrie Prefectura Suceava este condusă de unul dintre subprefecți, respectiv Alexandru Salup. Moldovan a fost demis de premierul Florin Cîțu și tot Cîțu, în ultima ședință de guvern pe care a condus-o, a decis să îl renumească în această funcție.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.