Dacia Jogger poate fi comandată începând din 1 decembrie

Jogger, noul vehicul de familie al gamei Dacia, poate fi comandat începând cu data de 1 Decembrie în întreaga rețea de agenți autorizați ai mărcii a anunțat compania producătoare pe pagina https://www.dacia.ro/noutati/dacia-comenzi-jogger.html.

Prezentat în premieră mondială la începutul lunii septembrie la Salonul Internațional al Mobilității de la Munchen, Jogger este disponibil pe piaţa din România în două configurații – cu 5 şi cu 7 locuri – şi în două versiuni de echipare: Essential şi Comfort. Acestora li se adaugă, încă de la lansare, o serie limitată, intitulată „Extreme”, care cuprinde elemente de design specifice.

Modelul Jogger, care înlocuiește Logan MCV și Lodgy este o încrucișare între un monovolum, un break și un SUV fiind cel mai lung model Dacia de până acum, având o lungime de 4,55 metri. Garda la sol de 200 milimetri, combinată cu roțile cu diametru mare, garantează o rulare confortabilă pe orice tip de teren. Ecartamentul mare, cu roțile împinse înspre capete, o fac foarte robustă și stabilă. Protecțiile aripilor, cele de la măștile față și spate și barele de plafon modulare, completează acest design aventuros.

Azi mai facem un pas înainte. După SUV-ul nostru reprezentativ Duster, după cel mai bine vândut model Sandero și după Spring, mașina de oraș 100% electrică, avem acum al patrulea pilon. Redefinim mașinile de familie din segmentul C cu primul model cu șapte locuri cu adevărat multivalent, unul care ia ceea ce este mai bun din SUV-uri, mașini de familie și break-uri și oferă atractivitate fără paralel, versatilitate, spațiu și siguranță la un preț imbatabil”, a declarat Denis Le Vot, CEO la Dacia, la începutul lunii septembrie.

Ca și în cazul noilor Sandero și Logan, producătorul auto a decis să nu mai ofere motorizări diesel. Clienții pot alege pentru început între noul motor de un litru pe benzină, TCe 110 cuplat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte și cu o putere de 110 cai, și motorul dual, benzină – GPL, ECO-G 100 cunoscut deja de pe alte modele ale mărcii, ce are 100 de cai putere și oferă un consum redus de combustibil. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start & Stop și sunt conforme normei Euro 6D Full.

Din 2023, modelul va fi echipat și cu un motor hibrid, primul din istoria Dacia, un motor cu o capacitate de 1,6 litri, ce se regăsește deja pe o serie de modele Renault.

Prețurile variază între 13.990 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential în configurație cu 5 locuri, echipată cu motorul ECO-G 100 şi 16.950 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort în configurație cu 7 locuri, echipată cu motorul TCe 110.

În ceea ce priveşte Seria Limitată „Extreme”, aceasta afișează prețuri cuprinse între 16.800 Euro (TVA inclus) în cazul variantei cu 5 locuri şi motorizare ECO-G 100 şi 18.000 Euro (TVA inclus) pentru configurația cu 7 locuri şi motorizare TCe110.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km. Primele livrări sunt programate în luna martie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.