Atenționare Cod Galben de intensificări ale vântului în județul Suceava

Meteorologii au emis marți o atenționare Cod Galben de intensificări ale vântului, valabilă în județul Suceava dar și în alte județe din țară începând de marți, 4 ianuarie, ora 20:00, până miercuri, 5 ianuarie, ora 18:00.

Potrivit ANM, în intervalul menționat, în Munții Apuseni și în Carpații Orientali, precum și în zona joasă a județelor Alba, Suceava și Neamț, vântul va avea intensificări cu viteze de 70 … 80 km/h și temporar de peste 90 km/h.

Intensificări ale vântului, cu viteze în general de 50 … 55 km/h, se vor semnala local și în Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Dobrogei.

sursa: meteoromania.ro

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

Interval de valabilitate: 04 ianuarie, ora 20 – 05 ianuarie, ora 18
Fenomene vizate: intensificări ale vântului
Zone afectate: conform textului și hărții

         În intervalul menționat, în Munții Apuseni și în Carpații Orientali, precum și în zona joasă a județelor Alba, Suceava și Neamț, vântul va avea intensificări cu viteze de 70…80 km/h și temporar de peste 90 km/h.

           Intensificări ale vântului, cu viteze în general de 50…55 km/h, se vor semnala local și în Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Dobrogei.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.