Listele cu dosarele aprobate în programele Rabla şi Iluminat Public, publicate pe site-ul AFM

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat pe site-ul său noile liste cu dosarele aprobate în cadrul programelor Rabla Clasic, Rabla Plus şi Iluminat Public, se precizează într-un comunicat  de presă al AFM (https://www.afm.ro/main/media/comunicate_presa/2022/comunicat_presa-liste_noi_dosare_aprobate-2022_01_06.pdf).

În cadrul Programului Rabla Clasic 2021, a fost publicată săptămâna aceasta pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu o nouă listă conținând 241 dosare acceptate pentru 491 autovehicule și 1 motocicletă.
În cadrul Programului Rabla Plus 2021, au fost publicate 61 dosare acceptate pentru 78 autovehicule electrice, dintre care 52 pur electrice și 26 electrice hibride.
De asemenea, AFM a publicat 1 dosar acceptat în cadrul Programului Iluminat Public depus de Primăria Negomir – Gorj în valoare de 292.803,34 lei. Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul
www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus și Iluminat Public, se precizează în comunicatul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.