În parcarea Direcţiei Agricole Suceava se redeschide Piaţa Volantă

Direcţia pentru Agricutură Judeţeană Suceava a anunţat că de sâmbătă, 5 martie, redeschide, în parcarea instituţiei din B-dul 1 Decembrie 1918, nr.3, Suceava (clădirea dintre Metro si OMV), Piaţa Volantă „Din drag de Bucovina” . În fiecare sâmbătă producătorii locali vor veni cu produse de patiserie, produse apicole, uleiuri presate la rece, sucuri naturale, legume și fructe proaspete către consumatorii din Suceava

„Cu toate că trăim într-un climat geopitolitic dificil, influenţat de conflictul militar din Ucraina, Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Suceava vă asigură că depune toate eforturile pentru ca activitatea curentă să nu fie afectată, anunţă instituţia.

Direcţia Agricolă anunţă că a dat curs solicitării formulate în mod repetat de către producătorii locali din judeţul Suceava, de a deschide Piaţa Volantă.

Astfel, săptămânal începând cu sâmbătă 05.03.2022, sucevenii sunt aşteptaţi în parcarea instituţiei din municipiul Suceava, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 3, (între Metro şi OMV Petrom) deopotrivă producători locali şi consumatorii.

Vă asigurăm de faptul că am depus şi depunem în continuare eforturi susţinute încât această acţiune să fie de bun augur şi să vină în întâmpinarea nevoilor comunităţii sucevene”, se arată în mesajul Direcţiei Agricole Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.