Fălticenenii au luat cu asalt benzinăriile

Fălticenenii au luat cu asalt benzinăriile, în seara de miercuri, 9 martie, după ce un zvon nefondat anunța scumpirea exagerată a combustibilului. Cozi interminabile s-au format la cele două benzinării situate la intrările în municipiu, la cea din autogara din centrul urbei fiind terminat atât stocul de benzină cât și cel de motorină.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat controale la stațiile de carburanți care au mărit prețul nejustificat, după ce mai multe stații de carburanți au mărit rapid prețul combustibilului. Unele au făcut acest lucru chiar dacă existau în acel moment clienți la pompe, care s-au blocat și au afișat noile prețuri exorbitante. Întreg haosul creat s-a completat cu nesfârșitele cozi formate la intrările în benzinării, care au blocat o bandă pe sens pe str. Sucevei cât și str. Plutonier Ghiniță

Nu există absolut niciun motiv ca mâine benzina să ajungă la 11 lei, dar există motive mâine, și am discutat și cu primul-ministru, ca organe de control ale statului român să se ducă peste benzinăriile care au ridicat nejustificat acest preț pentru că au apărut în poze prețuri de 11 lei, de 9 lei, de 10 lei și mâine să înceapă controalele, iar speculațiile trebuie aspru pedepsite mai ales în situații de criză, cum suntem acum, cu război la frontieră”, a declarat Ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.