Clubul Kim Long Dao Fălticeni a obținut rezultate foarte bune la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

Municipiul Roman a găzduit, în perioada 12-13 martie, Campionatul Naţional de Qwan Ki Do pentru copii. La această ediţie au participat 27 de cluburi cu peste  500 de sportivi, întrecerea adresându-se copiilor cu vârste între 4 şi 12 ani. Sportivii legitimaţi la clubul Kim Long Dao Fălticeni s-au remarcat din nou într-o competiţie naţională, demonstrând abilităţile dobândite la antrenamente coordonate de antrenorul Marius Maxim, în cadrul probelor tehnice (Thao Quyen) şi celor de luptă. La prima ediţie organizată după încheierea restricţiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, s-au înscris la probele tehnice 429 de copii din întreaga ţară, în vreme ce la probele de luptă s-au întrecut 90 de echipe, cu un total de 256 de sportivi.

De la Kim Long Dao Fălticeni au participat 20 de copii pregătiţi de antrenorul Marius Maxim, care au obţinut 15 medalii. Două fete au participat la toate cele patru probe: thao quyen, song luyen şi thao quyen sincron (probele tehnice) şi song dao (proba de luptă), o fată a participat la tri probe, alţi trei copii la două probe, iar restul la o singură probă, majoritatea la proba de luptă.

„ Ediţia a fost o reuşită, nivelul competiţional a fost foarte ridicat, dar mă bucur că am obţinut rezultate bune, în principal datorită implicării şi dorinţei de a participa la o competiţie a copiilor, după doi ani de absenţă fizică de la un astfel de eveniment.

Istoria se repetă, tot fetele au adus rezultate la club. Sigur, se putea mai mult, dar ca în orice competiţie, socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din concurs. În final, consider că a fost şi o experienţă importantă pentru toţi sportivii, dar mai cu seamă pentru cei care au participat pentru prima dată.

Pentru câţiva dintre copiii pe care îi pregătesc Campionatul Naţional de Qwan Ki Do a fost un bun prilej de verificare, deoarece în intervalul 23 – 24 aprilie vor participa la Padova, în Italia, la Campionatul Mondial intercluburi de copii şi juniori. Felicitări sportivilor pentru efortul făcut în perioada de pregătire şi pe perioada competiţiei şi mulţumiri părinţilor pentru susţinere”, ne-a spus antrenorul Marius Maxim.

Pentru a putea participa la Campionatul Mondial din Italia, Marius Maxim face un apel către iubitorii sportului din Fălticeni şi nu numai, să îi susţină pe sportive, cei mai mulţi cu o listă lungă de medalii obţinute de-a lungul anilor în competiţii naţionale şi internaţionale, prin sponsorizări, atât cât este posibil.

Rezultatele obţinute de sportivii de la Kim Long Dao Fălticeni:

– Ioana Alexandroaia, locul II la categoria de thao quyen, 9 – 10 ani, centuri violet

– Matei Pasinciuc şi Tudor Aioanei, locul III la proba de song dao, 9-10 ani, centuri violet

– Sebastian Călușeri şi Ioana Alexandroaia, locul III la proba de song dao, cat. 9-10 ani

Aceşti sportivi au format echipele cu sportivi de la alte cluburi

– Xenia Ivănuş, locul II la proba de thao quyen cat. 11-12 ani, grade roşii

– Darius Creangă, locul III la proba de thao quyen 11 – 12 ani, masculin, grade roșii

– Veronica Pădurariu, Carmen Călușeriu şi Xenia Ivănuş, locul III la proba de thao quyen, sincron, 11-12 ani

– Xenia Ivănuş şi Adelina Păduraru, locul III la proba de song dao, 11-12 ani, grade roşii

– Carmen Căluşeriu şi Veronica Pădurariu, locul III la proba de song dao, cat. 11-12 ani, centuri violet

– Andreea Apostol, locul III, proba de song dao, dar a participat pentru alt club sportiv.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.