Prefectul și subprefecții acordă audienţe în format fizic

Prin ordin al prefectului de Suceava, Alexandru Moldovan, a fost restabilit de marţi programul de acordare a audienţelor în format fizic de prefect şi subprefecţii judeţului Suceava la sediul provizoriu al instituţiei din Suceava, strada Ştefan cel Mare nr. 33, parter (Muzeul Naţional al Bucovinei – Muzeul de Istorie).

Programul de acordare a audienţelor, care poate fi consultat şi pe site-ul instituţiei, este următorul: prefect Gheorghe-Alexandru Moldovan, în zilele de marţi, între orele 12:00- 14:00, în prima şi a treia săptămâna din lună; subprefect Ioan-Cristian Şologon, în zilele de joi, între orele 12:00-14:00, în săptămâna a doua din lună; subprefect Alexandru-Marian Salup-Rusu, în zilele de joi, între orele 12.00-14.00, în săptămâna a patra din lună.

Înscrierea în audienţă a cetăţenilor se va face pe bază de cerere scrisă, depusă la Instituţia Prefectului, Judeţul Suceava, Compartimentul secretariat, informare, relaţii publice, sau trimisă online la adresa de e-mail audiente@prefecturasuceava.ro, cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte de data solicitată.

Prefectura Suceava menţionează că nu se vor acorda audienţe în situaţia în care problemele în care se doreşte audierea se află în curs de soluţionare pe rolul instanţelor de judecată sau în cazul în care au fost pronunţate hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile pe subiectul care face obiectul solicitării.

Persoanele care au primit un răspuns scris sau verbal în urma audienţei nu mai pot beneficia de încă o audienţă având acelaşi subiect, fără să prezinte documente suplimentare în cauză.

Totodată, Prefectura Suceava face precizarea că persoanele care vin la sediul instituţiei prefectului, fără a se fi înscris în audienţă, primesc consiliere în limita atribuţiilor instituţiei din partea funcţionarilor instituţiei, conform programării, de luni până joi, între orele 8:00 – 16:30, şi vineri, între orele 8:00 şi 14:00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.