Raliul Bucovinei 2022

Raliul Bucovinei 2022, uneia dintre cele 9 etape ale Campionatului Național de Raliuri Betano din acest an, este programat în perioada 16-19 iunie, fiind etapa a IV-a a campionatului național. Cei mai importanți piloți, copiloți, oficiali ai Federației Române de Automobilism Sportiv, jurnaliști și pasionați ai motorsportului din întreaga țară vor lua parte la evenimentul sportiv din Bucovina.

Vor fi 10 probe speciale în apropierea localităților Sucevița, Ciumârna, Vatra Moldoviței, Paltinu, Sadova, Pojorâta, o probă SuperSpecială în municipiul Câmplung Moldovenesc, precum și o sesiune oficială de teste – Shakedown în Vatra Dornei. Competiția însumează aproape 130 km de probe de concurs pe asfalt, în 2 zile. Comandamentul, parcul service, parcul închis, festivitățile de deschidere și de premiere vor avea loc în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Raliul Bucovinei a revenit, începând de  anul trecut, în calendarul competițional intern după mai mult de 3 decenii (29-30 octombrie 2021). Etapa a reprezentat surpriza plăcută a sezonului precedent, astfel încât oficialii federației au răspuns afirmativ  și în acest an solicitării organizatorilor de a include întrecerea automobilistică în campionat, alături de etape consacrate.

Raliul Bucovinei 2022 va fi televizat în direct pe canalul național Prima Sport și pe platforme online Facebook și Youtube ale federației și organizatorilor.

One thought on “Raliul Bucovinei 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.