Regalul calului la Suceava, un eveniment ecvestru dedicat calului de sport

Asociatia Equestrian Dreams organizeaza in data de 18 iunie 2020, incepand cu ora 17,00, in incinta centrului de echitatie propriu, aflat in Lipoveni / Mitocul Dragomirnei , – Catalan – Regalul calului la Suceava, un eveniment ecvestru dedicat calului de sport Acesta se adreseaza tuturor varstelor, curiosilor, pasionatilor, iubitorilor de cai, celor ce doresc sa vada un spectacol inedit in care puterea, interactiunea, eleganta, forta, pasiunea, pun in evidenta frumusetea calului.

Invitat special al evenimentului – Ionut Catean – unul dintre cei mai renumiti dresori de cai din Europa şi cascador în filme de Hollywood, vine la Suceava insotit de sase cai, pentru demonstratii de dresaj natural, volteo, dresaj de înaltă școala spaniola, dresaj olandez cu Sulky.

Petru ca atmosfera sa fie una cat mai placuta, tinem gratarele incinse si terasele deschise si ne-am asigurat ca din program sa nu lipseasca momentele artistice (muzica, dans), prin care speram sa dam o nota de eleganta dar deloc sobra, pentru ceea ce noi am numit – CATALAN – REGALUL CALULUI LA SUCEAVA.

Seara se incheie cu o petrecere in aer liber, pe pajiste, in jurul unui foc de tabara, cu muzica, sampanie si alte cateva surprize.

Participare se poate face: 1. Pe baza de rezervare prin mesaj la numarul de WhatsApp 0752646411 – sustinere artisti 55 ron / persoana (include o plimbare calare la noi in baza) 2. Prezentare directa la ora evenimentului – sustinere artisti 55 ron / persoana (include o plimbare calare la noi in baza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.