Locurile de joacă vor fi închise pentru dezinfecţie şi dezinsecţie

În intervalul 4 – 5 august 2022, locurile de joacă din municipiul Fălticeni, inclusiv cele amenajate în curtea instituțiilor de învățământ preșcolar și gimnazial și cel situat la Baza de Agrement „Nada Florilor”, vor fi închise pentru efectuarea lucrărilor de dezinfecţie şi dezinsecţie.

Primăria le recomandă părinților și copiilor să nu folosească echipamentele de joacă până la ridicarea restricţiilor. Spaţiile de joacă se vor redeschide sâmbătă, 6 august 2022.

Monitorizarea şi supravegherea spaţiilor de joacă se va face în această perioadă de către patrulele de Poliţiei Locală. Dezinfecţia se execută de către personalul din cadrul Direcţiei de Utilităţi Publice al UAT, echipat cu echipament de protecţie individuală şi dispozitive specifice, respectiv – atomizoare pentru substanţe dezinfectante, iar substanţele folosite la dezinfecţia locurilor de joacă pentru copii vor fi conforme cu certificările în vigoare fiind respectate toate măsurile şi regulile aprobate prin Hotărâri de Guvern şi Ordine emise de Ministerul Sănătăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.