Minivacanță în siguranță alături de jandarmii suceveni

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava vor acționa în cadrul dispozitivului integrat de menținere a ordinii publice din zona de responsabilitate, unde se vor asigura că ordinea și liniștea publică sunt respectate.

Jandarmii vor fi prezenți alături de polițiști atât în mediul urban, în zonele aglomerate, parcuri, centre comerciale, zone de agrement, cât și în mediul rural unde au loc manifestări cultural-artistice cu ocazia zilelor localităților, acționând pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional.

De asemenea, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la o serie de manifestări religioase organizate cu ocazia sărbătoririi „Adormirii Maicii Domnului” în localitățile Putna, Cacica și Hagigadar.

Totodată, în acest weekend efectivele unității noastre vor asigura măsuri de ordine și la manifestațiile cultural-artistice organizate în județ: Festivalul de Artă Medievală Ștefan cel Mare din mun. Suceava, Nuntă în Bucovina și Jocul pe Toloacă din localitatea Cacica și Festivalul Național al Păstrăvului din com. Ciocănești.

Pentru ca acest sfârșit de săptămână să fie unul fără incidente, Jandarmeria Suceava recomandă cetățenilor:

– să nu se implice în acțiuni care pot conduce la tulburarea ordinii publice;

– să manifeste atenție în ceea ce privește asigurarea bunurilor personale;

– să supravegheze copiii care se pot rătăci în zonele aglomerate;

– să aibă un comportament decent în conformitate cu normele de conviețuire socială;

– dacă situația impune să solicite sprijinul, apelând la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau prin numărul unic de urgență 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.