Pe 7 septembrie se lansează iPhone 14 și noul Apple Watch

Apple va organiza miercuri, 7 septembrie, tradiționalul său eveniment de toamnă unde vor fi prezentate telefoanele iPhone 14 și noua generație de Apple Watch.  Evenimentul va avea loc începând cu ora 20.00 (ora României) și va fi transmis live de la Steve Jobs Theater, în cadrul campusului companiei din Cupertino şi este primul organizat în interior de la începutul pandemiei de Covid-19.

Sunt mai multe zvonuri legate de ce se va schimba la noile iPhone-uri, iar unul ar fi că se va renunța la modelul Mini. iPhone 13 Mini are ecran de 5,4 inci, iar la iPhone 14 s-ar putea să nu mai existe un model Mini, ci patru modele, cele standard și versiunile Pro, în variante cu ecran de 6,1 inci (iPhone 14 și iPhone 14 Pro), respectiv 6,7 inci (iPhone 14 Max și iPhone Pro Max).Apple va prezenta și Apple Watch Series 8 care ar putea veni cu un senzor pentru măsurarea temperaturii pielii. Marea noutate ar fi însă lansarea unui model Pro, cu ecran mai mare și cu mai multe funcții.

Apple a vândut peste 1,5 miliarde de iPhone-uri în 15 ani, maximul fiind în al patrulea semestru din 2020: aproximativ 90 de milioane. În cele mai slabe trimestre compania a generat o cifră de afaceri de peste 25 miliarde dolari din vânzarea de iPhone-uri, iar în cele mai bune (octombrie – decembrie), 70 miliarde dolari.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.