„Simfonii de Toamnă” 2022 la Suceava

Clubul Rotary Suceava organizează joi, 8 Septembrie 2022, începând cu ora 18:30, pe Esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor Sucevei,a IX-a editie a proiectului SIMFONII DE TOAMNA.

În deschiderea concertului este invitata soprana Ana Cebotari acompaniata de Orchestra Mundicolor după care pe scenă vor urca artiștiii de la FILARMONICA NAȚIONALĂ ”Serghei LUNCHEVICI” din CHISINAU – dirijor Mihail Agafita, CAPELA CORALA ”DOINA” – dirijor Ilona Stepan si CORPUL DE DANS al Filarmonicii. Vor evolua in concert solistii: Tatiana Costiuc (soprana), Dumitru Mitu (tenor), Viorica Agafita (vioara), Martina Meola (pian), Marin Gheras (nai), Eugen Negruta (acordeon). Artistii vor intrepreta arii celebre de muzica clasica.
Organizarea evenimentului este posibila datorita partenerilor care s-au alaturat si anul acesta, proiectul fiind sustinut de companii importante din mediul de afaceri local, de autoritatile locale si judetene si mass-media, arată președintele Clubului Rotary Suceava, Cătălina Bălăceanu și managerul de proiect, Dan Ioan Cușnir.

„Dupa doi ani de pauza in care nu am putut oferi in dar sucevenilor acest eveniment datorita pandemiei, revenim cu o editie speciala. Am facut cateva modificari in conceptul proiectului si speram ca acestea vor fi primite cu deschidere de cei prezenti. La fiecare editie publicul ne-a incurajat sa mergem mai departe, sa continuam. Si am continuat. Ii invitam pe toti sucevenii care iubesc eleganta muzicii clasice si frumusetea serilor de toamna sa vina la spectacol si sa se bucure de acest dar.Multumim pentru sustinere, Suceava!”, au transmis organizatorii

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.