Kaufland și Lidl nu vor mai oferi încărcare gratuită pentru mașinile eletrice

Rețele de magazine Kaufland și Lidl renunță la încărcarea gratuită a mașinilor electrice în Europa. Motivul acestei decizii este acela că mii de șoferi Uber, Glovo sau Bolt încărcau gratis și țineau ocupate locurile de la stațiile de încărcare destinate clienților din magazine.

Kaufland Romania va continua sa sustina contravaloarea incarcarii masinilor electrice pentru clientii fideli.

https://e-charge.ro/kaufland

Cele 24 de stații de încărcare operate de către Renovatio e-charge pot fi accesate în baza unui cupon Kaufland pe care îl primești automat în contul tău din aplicația e-charge.  Pentru acordarea de cupoane este nevoie de cumpărături în valoare totală de minimum 500 lei/lună. Toate detaliile pot fi găsite în regulamentul campaniei

Kaufland susține încărcarea mașinii electrice

 Fiecare cupon poate fi folosit pentru o singură sesiune de încărcare. Odată folosit, cuponul se va șterge automat din lista ta.

Lidl oferă începând de astăzi încărcare cu 1.49 euro, sau 2.41 lei pentru fiecare kw încărcat, preț normal pentru luna septembrie 2022

In Germania si supermarket-urile Aldi Süd au renuntat la incarcare gratis a masinilor electrice pentru ca pretul energie era platit de toti clientii, iar proportia celor care veneau la cumparaturi cu masini diesel si pe benzina este de 95% .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.