Fălticenenii s-au impus la Cupa „FLOR-ANA” Tenis 10 FRT

Bază Sportivă „Flor-Ana”, din Suceava, a găzduit  sâmbătă, 8 octombrie prima ediție a Cupei „FLOR-ANA”, o competiție pentru copii, care face parte din circuitul FRT Tenis 10. Turneul care a reunit peste 50 copii  din Fălticeni, Suceava, Rădăuţi,  Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Roman și Botoșani. a fost organizat de ACS „Flor-Ana”, ACS „Tenis King” Suceava cu sprijinul Federației Române de Tenis. Participanții s-au întrecut în cadrul a cinci categorii: Roșu Starter, Roșu Challenger, Portocaliu, Verde și Galben avansați.

La final, participanţii au primit diplome, trofee, medalii  și pachete cu dulciuri.

„A fost o organizare profesionistă, experienţa în domeniu a profesorului Mihai Pop spunându-şi cuvântul. Au fost multe meciuri spectaculoase, desfăşurate în spirit de fairplay, fără probleme de arbitraj, iar copii s-au simţit minunat, mai ales că a fost şi o vreme superbă pentru tenis. Mulţumesc organizatorilor pentru ospitalitatea oferită, copiilor minunaţi care se pregătesc la ACS „Nada Florilor” Fălticeni şi care au oferit şi la acest turneu meciuri cu tenis de calitate, trei dintre finale desfăşurându-se între jucători din urbea de pe Şomuz. Felicit antrenorii din Suceava, Rădăuţi şi Botoşani, care au promovat la acest turneu jucători foarte bine pregătiţi, cu prestaţii lăudabile.

Urmează o perioadă de pregătire intensă pentru jucătorii noştri care au urcat pe podium la competiţiile naţionale desfăşurate în acest an, pentru că ne aşteaptă Turneul Campionilor, competiţie în cadrul căreia vrem să demonstrăm că rezultatele din ultimii ani nu sunt întâmplătoare”, ne-a spus Marcel Dascălu, coordonatorul Secţiei de tenis de câmp pentru copii din cadrul ACS „Nada Florilor” Fălticeni.

Tabloul laureaților Cupei FLOR-ANA se prezintă astfel:

Categoria Roșu Starter:

1.     Sofia Burlui (Fălticeni)

2.     Natalia Andrei (Fălticeni)

3.     Ștefan Parascan (Fălticeni)

Categoria Roșu Challanger:

1.     Alexandru Lazniuc (Fălticeni)

2.     Antonia Mitocaru (Fălticeni)

3.     Olivia Prelipcean (Rădăuți)

Categoria Portocaliu:

1.     Bianca Sosoi (Fălticeni)

2.     Teodora Herghelegiu (Botoșani)

3.     David Negru (Rădăuți)

Categoria Verde:

1.     Cristian Samachisa (Fălticeni)

2.     Robert Reiner (Suceava)

3.     Maria Iostin (Botoșani)

Categoria Galben:

1.     Matei Ursache (Fălticeni)

2.     Daniel Mitocaru (Fălticeni)

3.     Emanuel Benea (Fălticeni)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.