Wizz Air anunță o nouă rută de la Suceava către Tel Aviv

Compania aeriană își va deschide baza din Suceava în decembrie și va angaja mai mulți însoțitori de zbor în zonă

  Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, anunță astăzi că va opera o nouă rută din România către Israel din ianuarie 2023. Zborurile sunt acum disponibile de la Suceava către Aeroportul Internațional „Ben Gurion” din Tel Aviv, iar biletele pentru această nouă rută pot fi deja cumpărate online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 149 RON / 29,99 EUR*.

Zborul va fi operat cu două frecvențe pe săptămână, respectiv în zilele de luni şi vineri după următorul orar:

În perioada 09.01.2023 – 24.03.2023

Luni – decolare Suceava 06:25 – aterizare Tel Aviv 09:30; decolare Tel Aviv 10:20 – aterizare Suceava 13:30;

Vineri – decolare Suceava 14:35 – aterizare Tel Aviv 17:40; decolare Tel Aviv 18:30 – aterizare Suceava 21:40.

În perioada 27.03.2023 – 27.10.2023

Luni – decolare Suceava 18:35 – aterizare Tel Aviv 21:40; decolare Tel Aviv 22:20 – aterizare Suceava 01:30 (ziua următoare);

Vineri – decolare Suceava 14:35 – aterizare Tel Aviv 17:40; decolare Tel Aviv 18:30 – aterizare Suceava 21:40.

Zborul va fi operat cu o aeronavă Airbus A320 având 180 locuri.

Această nouă rută este prima operată de Wizz Air de la Suceava către Orientul Mijlociu, completând cele 12 rute existente către destinații din Europa. Începând cu 9 ianuarie 2023, compania aeriană va oferi două zboruri săptămânale din Suceava către Tel Aviv, în zilele de luni și vineri. Extinderea rutelor vine cu mai puțin de o lună până la deschiderea bazei Wizz Air de la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava și înainte de livrarea a două noi aeronave, care vor sprijini operațiunile pe cinci rute deja anunțate, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda), precum și creșteri de frecvență pe trei rute existente, către Bologna, Milano-Bergamo și Roma Fiumicino.

Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus:Suntem încântați să anunțăm încă o rută de la noua noastră bază din Suceava. Odată cu cea mai recentă extindere a rutelor din oraș, creșteri ale frecvențelor și două aeronave alocate, Wizz Air este dedicată să sprijine aeroporturile regionale din România și piața locală de muncă. Până la finalul acestui an, vom găzdui trei evenimente de recrutare doar la Suceava. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm mai mulți pasageri, pe cea mai nouă rută de la Suceava către Tel Aviv!”

 

RUTĂ ZILE ÎNCEPÂND CU DE LA*
Suceava – Tel Aviv luni, vineri 9 ianuarie 2023 29.99 EUR / 149 RON

*Preț pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Este inclusă o geantă de mână (max.: 40x30x20cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de bilete la prețurile indicate este limitat.

 

Despre Wizz Air

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 172 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 27,1 milioane de pasageri în anul financiar F22, care s-a încheiat pe 31 martie 2022. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare. De asemenea, Wizz Air a fost recunoscută drept „Cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost” în cadrul World Finance Sustainability Awards 2022 și a primit distincția „Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year” în cadrul CAPA – Centre for Aviation Awards 2022.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.