Târgul de nunți ,,Bucovina” la Iulius Mall Suceava

Târgul de nunți ,,Bucovina” te ajută să organizezi nunta de vis. Vino la Iulius Mall Suceava să te bucuri de efervescența momentului!

Anul 2023 aduce noi idei care să te inspire pentru design-ul și planificarea nunții tale. De la decorul clasic, la nunta extravagantă pe care toată gașca de prieteni o ține minte sau la atmosfera chic inspirată de ultima vacanță, cel mai important moment al vieții tale merită să fie memorabil și plin de romantism. Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează la Iulius Mall, în acest weekend, a cincisprezecea ediție a Târgului de nunți ,,Bucovina”, iar tu vei găsi peste 30 de expozanți care aduc tot ce este nevoie pentru această zi specială.

Participarea la târgurile de nunți este un „must go” pentru miri, iar în perioada 10-12 februarie 2023, Târgul de nunți ,,Bucovina” din Iulius Mall Suceava te întâmpină, la etajul 1, cu cele mai bune oferte pentru ca tu să poți începe pregătirile de nuntă. Ca să-ți fie mai ușor, fă-ți un checklist, ia-ți timpul necesar pentru a vorbi cu furnizorii și nu rata niciun stand pentru că toți au pregătit surprize.

Sunt multe elemente care contribuie la crearea unor amintiri de neuitat, iar reprezentanții din domeniu vă pun la dispoziție diverse variante și vă pot ajuta cu sfaturi. Propunerile vestimentare de la Târgul de nunți ,,Bucovina” sunt tot atâtea posibilități creative de a orchestra ,,scenariul” nunții tale. Croiuri versatile, materiale diafane, detalii rafinate, evenimentul are opțiuni potrivite fiecărui stil și împlinește așteptările unui public variat. Și mirii își pot alege costumul ideal pentru marea zi, iar creatorii de bijuterii au pregătit piese speciale care să pună în evidență ținutele. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitații, mărturii, cofetării, săli de nunți, servicii foto-video profesionale și multe alte accesorii necesare unui astfel de eveniment. Nu uita că ai șansa să participi la tombola cu premii oferite de către expozanți.

Fie că ești viitoare mireasă, viitor mire sau vrei doar să fii la curent cu cele mai noi tendințe în materie de nunți, Târgul de nunți ,,Bucovina” de la Iulius Mall nu trebuie să lipsească de pe lista ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.