Lumea Oceanelor „se deschide” la Iulius Mall Suceava

Lumea Oceanelor „se deschide” pentru cei mici – animale subacvatice, imagini din adâncul mărilor, dar și sesiuni educative, la Iulius Mall Suceava

Cum erup vulcanii, cum „respiră oceanele”, cum și de ce se formează fluxul și refluxul și ce legătură are Luna cu cele două fenomene? Poate unul dintre cele mai captivante mistere de pe Pământ este însuși Oceanul Planetar. În perioada 18 – 26 februarie 2023, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani sunt așteptați să afle „Misterele Oceanelor”, la Iulius Mall Suceava. Participarea la proiecțiile video este gratuită, fiind necesară înscrierea.

Multe dintre secretele din adâncurile Oceanului Planetar au fost descoperite de către exploratori, iar acum sunt prezentate la Iulius Mall Suceava, la etaj, în zona Altex, prin intermediul proiectului educațional „Misterele Oceanelor”. Proiecțiile video se vor vedea într-un dom special și urmăresc aventura a doi peștișori care luptă să-și salveze reciful de corali, aflând informații interesante despre casa lor. În drumul lor, aceștia se vor întâlni cu mai multe animale subacvatice: rechini, balene, bancuri de pești, pisici de mare etc. Cei doi prieteni le vor povesti copiilor cât de important este să protejeze natura și să recicleze, iar la finalul proiecției va fi și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

La spectacole sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se fac la numărul de telefon 0790.431.733. Fiecare proiecție durează 35 – 40 de minute; spectacolele au loc de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 12.00, până la ora 20.00. La fiecare spectacol pot participa maximum 30 de copii. Foarte important: în caz de neprezentare cu 15 minute înainte de ora stabilită, rezervarea este anulată!

„Misterele Oceanelor” este un proiect educaţional care oferă copiilor o aventură inedită și plină de culoare în lumea subacvatică pe care nu trebuie să-l ratați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.