În week- end, Winter Tour la Ski Resort Rarău

După un start întârziat din cauza lipsei zăpezii, a 10-a ediție a Winter Tour va avea loc în zilele de sâmbătă 8 și duminică 19 februarie, Câmpulung Moldovenesc, fiind al patrulea an consecutiv în care caravana distracției poposește la Ski Resort Rarău.

În fiecare weekend, din ianuarie până în martie, Winter Tour poposește pe altă pârtie din țară. Winter Tour a fost deja pe pârtiile din Azuga, Predeal și Bușteni, de pe Valea Prahovei, la Transalpina și la Borșa. În continuare, distracția va ajunge la Cavnic, Buscat și Sinaia. Activitățile se desfășoară în fun lounge-ul instalat de obicei la baza pârtiilor. Activitățile încep la primele ore ale dimineții și țin până seara. Cei care ajung la lounge pot să participe la zeci de jocuri de iarnă cu premii, la provocări, dar și să se relaxeze pe fotolii-puf sau să se încălzească în cort. Sâmbătă seara este timpul pentru apres ski party sau concerte pe zăpadă. Accesul la toate activitățile Winter Tour este gratuit.

„Deși iarna s-a lăsat așteptată, noi ne-am strâns toate forțele pentru ca fiecare weekend să fie unul special. Este ediția aniversară, a 10-a, și am pregătit o mulțime de surprize pe pârtie, atât pentru schiori și snowboarderi, cât și pentru iubitorii de munte și de zăpadă. Îi așteptăm, așadar, pe toți alături de caravana Winter Tour. Comunitatea de aici este extrem de frumoasă și mereu prezentă la distracție. Ne bazăm pe asta și acum”, a declarat Tiberiu Pop, organizator Winter Tour.

Next stops Winter Tour 10

18 – 19 februarie – Rarău

25 – 26 februarie – Cavnic

4 – 5 martie – Buscat

11 – 12 martie – Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.