În prima zi de Paște, concert pascal de la Muzeul Satului Bucovinean.

Sucevenii și turiștii sunt invitați să vină în număr cât mai mare la concertul pascal de la Muzeul Satului Bucovinean.

Conform vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, evenimentele din prima zi de Paște de la Muzeul Satului, organizate în cadrul programului Paștele în Bucovina, vor începe la ora 12:00 cu o slujbă oficiată la biserica de lemn.

„Vă urez tuturor un Paște fericit, sărbători binecuvântate și vă așteptăm duminică la Muzeul Satului Bucovinean. Vom avea grupuri de gospodari care vor veni cu coșuri la sfințit, vom avea momente de cor și cântece de toacă, precum și clopotele Bucovinei. Apoi vom avea un concert susținut atât de grupuri din județul Suceava, cât și un concert extraordinar susținut de Ovidiu Lipan Țăndărică împreună cu fanfara 10 Prăjini. Vă așteptăm pe toți, suceveni și turiști să veniți duminică, începând cu ora 12:00 aici la Muzeul Satului Bucovinean

Îi așteptăm pe suceveni și pe turiști în toate aceste zile de sărbători pentru că atât Muzeul Satului, cât și Cetatea de Scaun sunt deschise după programul normal de lucru în zilele de duminică, luni și marți”, a precizat Niculai Barbă.

Primăria Suceava va pune la dispoziție, duminică, începând cu ora 12:00, mijloace de transport în comun din centrul municipiului și până la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.