AJOFM Suceava organizează vineri, 12 mai, Bursa Generală a Locurilor de Muncă

AJOFM Suceava organizează vineri, 12 mai 2023,începând cu ora 10,00, la Iulius Mall Suceava, zona centrală, parter,  Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Aceeași activitate va ave aloc în aceeași zi, ora 9, la Casa Germană din Rădăuți și la ora 10 la Punctul de Lucru din Fălticeni, la Centrul de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului și la Casa de Cultură din Vatra Dornei.

În spațiul bursei, alături de angajatorii interesați în recrutare de personal,  vor fi reprezentate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii: tineri NEETs- viitori absolvenți ai promoției 2023 (în colaborare cu Institutul Bucovina), persoane cu dizabilități, etnici romi, refugiați din Ucraina, stand pentru înscriere la cursuri de calificare gratuite pentru persoanele fără venituri, precum și standuri informative referitoare la: ocupare în străinătate prin rețeua EURES,  mecanismul de subvenționare în economia socială, subvenții pentru angajatori prin ucenicia la locul de muncă, transparență și integritate în administrația publică- reprezentat de Direcția Generală Anticorupție- Serviciul Județean Suceava.

Înscrierile angajatorilor pentru participarea la bursă au început deja, oferta pentru bursă trecând de 100 de locuri vacante pe diferite niveluri de studii și calificări.

Înregistrarea participării angajatorilor la bursă se poate face până joi, 11.05.2023, ora 16, iar detaliile de înscriere sunt prezentate pe pagina oficială Facebook www.facebook.com/ajofmsuceava sau se pot obține la telefon 0230 523279, 0786290204.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.