Atenţionare de călătorie pentru Belgia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care intenţionează să călătorească pe 15 şi 16 iulie cu avionul spre/dinspre aeroportul Bruxelles-Charleroi că va avea loc o grevă a piloţilor filialei Ryanair din Regatul Belgiei. Asta va determina perturbări ale zborurilor acestei companii.

Pasagerii sunt rugaţi să urmărească pagina de Internet a aeroportului Charleroi www.brussels-charleroi-airport.com sau a companiei Ryanair pentru a se asigura că nu a fost anulată cursa programată.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658. Apelurile sunt redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS). Acestea sunt preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Telefon de permanenţă al misiunii diplomatice a României

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet bruxelles.mae.rowww.mae.ro. MAE reaminteşte faptul că aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, este la dispoziţia cetăţenilor români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.