„Lume, lume… hai la târg!” cu muzică, meșteșuguri și bucate alese

Muzeul Satului Bucovinean va fi gazdă și în acest an a festivalului „Lume, lume… hai la târg!”, care se va desfășura în perioada 28-30 iulie. Peste 100 de meșteri talentați, din toate colțurile țării, vor oferi produse meșteșugite și bunătăți tradiționale, iar anticarii vor aduce obiecte de colecție de o valoare inestimabilă.

Comunicatul Muzeul Satului Bucovinean:

Între 28 și 30 iulie, nu vă faceți alt program! Concediul, vacanța, sfârșitul de săptămână îl petreceți în Bucovina. La Muzeul Satului Bucovinean!
????LUME, LUME…, HAI LA TÂRG! Între 28 și 30 iulie 2023, la Muzeul Satului Bucovinean vă așteaptă peste 100 de meșteri din toate zările țării sosiți, cu produse meșteșugite și bunătăți pentru toate gusturile! Li se alătură anticarii, care vin și anul acesta cu obiecte de colecție, prețioase, speciale!
????Anul acesta, vă poftim la mare concurs mare, „SĂRU’ MÂNA PENTRU MASĂ!”, jurizat de chef Cătălin Scărlătescu, care vă așteaptă la răsfăț cu savoarea bucatelor românești!
????Și, desigur, nu am uitat de muzică, cântec, joc și voie bună! Cântăreți, rapsozi, dansatori vă vor surprinde în iureșul horelor, strigăturilor, bătutelor, cântecelor de voie bună!
Să nu umble vorba că nu v-am anunțat din timp! Vă așteptăm cu drag!
Muzeul Național al Bucovinei, mai mult decât muzeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.