Micii tenismeni de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni din nou pe podium

La sfârşitul săptămânii trecute, micii tenismeni de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni au participat la câteva turnee naţionale de la care, aşa cum ne-au obişnuit de fiecare dată când sunt prezenţi la astfel de competiţii, s-au întors învingători.

La Botoşani, în organizarea ACS Tridex Sport Arena şi Federaţiei Române de Tenis (FRT), s-a desfăşurat sâmbătă, 23 septembrie, Cupa Tridex, turneu de tenis 10M.P.G.. La Nivelul Roşu, copii cu vârsta până în 8 ani, Natalia Andrei a ocupat locul I, iar Emilian Nechiforeasa s-a clasat pe poziţia a doua a podiumului de premiere.

La Buzău, s-a desfăşurat tot sâmbătă, 23 septembrie, Turneul Platinum TCT Special, organizat de Ten Club Tenis sub egida FRT. La Nivelul Portocaliu, locul I a revenit Antoniei Mitocaru, iar la Nivelul Verde lui Daniel Mitocaru. Câştigătorii acestui turneu sunt calificaţi direct la Super-Turneul Campionilor, competiţie care va avea loc în luna decembrie şi la care mai sunt calificaţi deja fălticenenii Christian Samachişă şi Adelina Rădăşanu.

Sâmbătă şi duminică, la Suceava, s-a desfăşurat Cupa Interconti, Categoria U14, turneu la care Cristian Aciubotăriţei a ocupat locul I şi Matei Ursache, locul al II-lea.

„Vreau să îi felicit pe copii pentru rezultatele foarte bune obţinute la aceste competiţii. Ele vin în urma unei perioade intensive de antrenament, de cel puţin 3 ore pe zi, în condiţii de temperaturi foarte ridicate, căldura sufocantă din această vară fiind un motiv pentru care am fost nevoiţi să ne antrenăm fie dimineaţa devreme, fie seara. Rezultatele muncii din perioada verii se văd abia acum, în competiţiile naţionale, iar efortul depus atunci şi acum este răsplătit prin urcarea pe podiumul de premiere, cupe şi medalii. Mulţumesc Consiliului Local Fălticeni şi domnului primar Cătălin Coman şi firmei care a înlocuit suprafaţa de joc din sala de sport «Gabriel Udişteanu». Din această săptămână avem o sală de sport modernă, cu suprafaţa de joc elastică şi în culori care fac ca mingea de tenis să se poată vedea mult mai bine”, ne-a spus Marcel Dascălu, coordonatorul Secţiei tenis de câmp copii din cadrul ACS „Nada Florilor” Fălticeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.