11,2 milioane de recipiente reciclate într-o săptămână la Kaufland

Kaufland România anunță rezultatele campaniei „Săptămâna reciclării” și înregistrează un nou record în direcția sustenabilității. Peste 11.200.000 recipiente au fost colectate într-o singură săptămână, cu implicarea a peste 470.000 de clienți, la nivel național.

În medie, peste 1,5 milioane de recipiente au fost colectate zilnic în toată rețeaua de magazine Kaufland. Magazinul Barbu Văcărescu din București, ce dispune de șase guri de colectare, s-a remarcat cu un record de 38.000 ambalaje depuse într-o singură zi.

În perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2023, pentru fiecare recipient din PET, sticlă sau doză de aluminiu, adus la unul dintre automatele de colectare separată de la Kaufland, clienții au primit 50 de bani sub forma unui voucher valoric. Cupoanele emise de aparat pot fi folosite în orice magazin Kaufland până pe 10 octombrie, pentru achitarea tranzacțiilor cu minimum 0,01 lei mai mari decât valoarea voucherului.

Inițiativa „Săptămâna reciclării” s-a desfășurat în paralel cu oferta săptămânală din campania „Reciclezi și Salvezi”. Astfel, pentru fiecare cinci recipiente depuse în automat, clienții au primit un cupon de 10% extra reducere la un produs din categoria de tablete de ciocolată, valabil în perioada 27 septembrie și 3 octombrie 2023. Pentru a fi acceptate de aparat, este important ca toate recipientele introduse să fie goale, cât mai curate și nedeteriorate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.