Fălticenenii care au solicitat locuință de la primărie au la dispoziție o lună ca să își actualizeze documentele

Peste 1.000 de fălticeneni care își doresc să beneficieze de o locuință ANL sau socială au depuse solicitări la Primăria Municipiului Fălticeni.

Primăria municipiului Fălticeni, prin Compartimentul spațiu locativ, anunță că în luna noiembrie se vor completa/reactualiza dosarele pentru cei care doresc în continuare să obțină o locuință socială, ANL și specialiști în sănătate aflată în administrarea municipalității.

Cei interesați – titulari de dosar – trebuie să depună sau, după caz, să reactualizeze documentele expirate, cele care modifică situația familială sau a veniturilor (acte de identitate, de stare civilă, certificate naștere copii minori, contractul de închiriere al locuinței, diplome de studii, certificate de handicap sau care să ateste alte calități, cupon de pensie, adeverințe privind venitul net al membrilor familiei majori, etc.) la Compartimentul spațiu locativ sau la Registratura Primăriei, până pe 30 noiembrie, documentele prevăzute de legislație în vederea atribuirii de locuințe din fondul locativ de stat în anul 2023.

Ordinea de prioritate pentru locuințele sociale, repartizarea şi închirierea locuinţelor în municipiul Fălticeni se face în baza listei de priorităţi întocmită și aprobată în condițiile legii de către Consiliul Local, la propunerea Comisiei de repartizare a locuințelor. Cei care nu își vor actualiza dosarele riscă să nu primească punctajele aferente situației lor sociale și să nu se regăsească pe listele de priorități care vor fi aprobate de deliberativul local.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.