Au început înscrierile la concursul de admitere organizat de instituțiile militare de învățământ ale M.A.I.

Au început înscrierile la concursul de admitere organizat de instituțiile militare de învățământ ale M.A.I., sesiunea OCTOMBRIE 2023 – FEBRUARIE 2024. Pentru școlarizarea viitorilor subofițeri jandarmi sunt disponibile 700 de locuri, astfel:

  • Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” – Drăgăşani: 350 dintre care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 locuri celor de altă minoritate.
  • Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” – Fălticeni: 350 dintre care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 locuri celor de altă minoritate.

Dacă ești absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat și ai vârsta de până la 27 de ani, urmează pașii de înscriere și participă la concurs!

Calendarul admiterii este următorul:

  • 18 octombrie – 05 noiembrie 2023 – depunerea cererilor de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității noastre: recrutare@jandarmeriacovasna.ro, inclusiv sâmbăta și duminica;
  • Până la data de 24 noiembrie – depunerea dosarului de recrutare, în format fizic, la structura de resurse umane din cadrul IJJ Covasna;
  • 7 – 13 decembrie 2023 – susținerea probei de evaluare a performanței fizice;
  • 16 decembrie 2023 – susținerea probei de evaluare a cunoștințelor;
  •  20 decembrie 2023 – 25 ianuarie 2024 – examinarea medicală;
  • 2 februarie 2024 – afișarea rezultatelor finale.

Mai multe informații privind sesiunea de admitere poți obține de pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava:

Dă clic pentru a accesa RU_2023_10_18_ANUNT_SCOLI.pdf

Tematica și bibliografia pentru proba de evaluare a cunoștințelor sunt disponibile pe site-urile instituțiilor de învățământ:

http://www.scoaladragasani.ro/

https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.