„Aniversară 75”, expoziţie de pictură Gabrel Baban

Pictorul fălticenean Gabrel Baban va veni în ziua de vineri, 3 noiembrie, în faţa iubitorilor de artă cu o expoziţie aniversară la împlinirea vârstei de 75 de ani. Vernisajul expoziţiei „Aniversară 75”, o manifestare artistică de excepție realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Fălticeni și care se desfășoară sub egida prestigioasei Uniuni a Artiștilor Plastici din România, va avea loc la ora 15:00, la Biblioteca Municipală „Eugen Lovinescu” din Fălticeni.

Pe 6 noiembrie 2023, profesorul Gabrel Baban va împlini frumoasa vârstă de 75 de ani, iar întâlnirea cu publicul fălticenean, iubitorii de artă, prietenii şi colegii din judeţ şi din ţară la vernisajul unei noi expoziții reprezintă un omagiu adus experienței sale artistice impresionante.

Expoziția „Aniversară 75”, pe care publicul o poate vizita în perioada noiembrie – decembrie, va fi prezentată de Prof. dr. Raluca – Georgeta Schipor – Baban şi aduce în atenția iubitorilor de frumos 35 de lucrări de artă remarcabile, care reflectă parcursul și evoluția artistică a lui Gabrel Baban în cei peste 40 de ani de activitate pe tărâmul artei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.