Accesul vehiculelor pentru transport marfă, indiferent de tonaj, este interzisă pe Bulevardul Revoluției din Fălticeni

Poliția Locală Fălticeni aduce la cunoștință faptul că accesul vehiculelor pentru transport marfă, indiferent de tonaj, este interzis pe tronsonul de drum de la intersecția str. Sucevei cu b-dul. Revoluției până pe b-dul. 2 Grăniceri, în zona semaforului de la intersecția din apropierea Monumentului Eroilor Revoluției din 1989 și vice-versa.
Conducătorii auto care trebuie să între pe acest sector de drum cu restricție pot achita o taxa la Primăria Municipiului Fălticeni pentru a avea acces pentru diferite operațiuni către diferiți beneficiari. Detalii se pot obține la Primăria Municipiului Fălticeni, Servciul taxe și impozite, tel. 0230 542 056.
Aceste măsuri au fost luate pentru descongestionarea traficului rutier prin centrul municipiului precum și pentru diferitele situații în care aceste vehicule se deplasau greu sau chiar se blocau pe sectorul de drum mai sus menționat !
Polițiștii locali din cadrul compartimentului circulație vor acționa pe acest sector de drum, aplicând măsurile legale, conform actelor normative în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.