În 2024, Program Rabla pentru tractoare şi maşini agricole

În 2024, Ministerul Mediului urmează să lanseze un nou program –  „Rabla pentru tractoare şi maşini agricole”, bugetul pus la dispoziția fiecărui fermier care vrea să-și cumpere un utilaj nou fiind de 30.000 euro.

Anunțul cu privire la „Rabla pentru tractoare şi maşini agricole” a fost făcut de către ministrul Mediului, Mircea Fechet, care a precizat că programul va fi derulat cu buget de la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) și în mod sigur va fi demarat, în acest an.

„Într-o fază destul de incipientă aş spune, este Rabla la tractoare şi maşini agricole. Ne propunem ca, în baza unui ajutor de minimis de maximum 30.000 euro pe fiecare fermier, să finanţăm achiziţia de tractoare şi maşini agricole. Astfel de investiţii nu au fost până acum finanţate din bugetul Fondului pentru Mediu”, a anunțat ministrul Mediului, Mircea Fechet.

Diupă aprobare, detalii despre program se vor găsi pe pagina de internet a Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) https://www.afm.ro/rabla_tractoare.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.