Pe esplanada Casei de Cultură din Suceava se desfăşoară ediţia anuală a Târgului de Paşti,

Pe esplanada Casei de Cultură Suceava, în perioada 25 aprilie – 2 mai a.c., se desfăşoară ediţia anuală a Târgului de Paşti, manifestare organizată de Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural „Bucovina”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.

Se are în vedere promovarea şi valorificarea meşteşugului de încondeiere a ouălor în Bucovina, precum şi a altor meşteşuguri din zonă, dar şi coordonarea şcolilor de încondeiere din judeţul Suceava.

Meşterii invitaţi, veniţi din tot judeţul Suceava, expun şi demonstrează, în cadrul unor ateliere, arta încondeierii ouălor şi a altor meşteşuguri, pe care ei le practică.

„Evenimentul se desfășoară pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, având ca scop promovarea şi valorificarea meşteşugului de încondeierea ouălor în Bucovina, precum și a altor meșteșuguri din zonă, dar și coordonarea şcolilor de încondeiere din judeţul Suceava.
Meșterii invitați, veniți din tot județul Suceava, vor expune și vor demonstra, în cadrul unor ateliere, arta încondierii ouălor și a altor meșteșuguri, pe care aceștia le practică.
Vă așteptăm cu drag, în târgul nostru!”, se arată îm incitaţia făcută de Centrul Cultural „Bucovina”,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.