Mix Music Evo 2012 @ Falticeni, 30 iunie

Şapte mii de fălticeneni au participat la concertele organizate sâmbătă de Mix Music

Sâmbătă şi duminică Mix Music Bucureşti împreună cu LIDL au organizat în Piaţa „Nada Florilor” din Fălticeni două spectacole de muzică şi dans, dar şi numeroase concursuri dotate cu premii.

Sâmbătă, atmosfera a fost „încălzită” de la ora 17,00 de Mihai Sandel, fratele celebrei cântăreţe Andra, cu ritmurile de muzică populară şi etno. Cel care a dat startul la distracţie, aproape de ora 19,00 a fost prezentatorul TV , Cătălin Măruţă, care înainte de începerea concertelor a căutat în public „cea mai tare gospodină”, aceasta trebuind să aibă asupra ei şi să prezinte la scenă un  obiect utilizat în bucătărie, apoi a căutat domnişoare care să renunţe la obiectele personale. Şi aici concurenţa a fost strânsă,  fetele urcate pe scenă renunţând uşor la bluze şi la papuci, iar departajarea pentru a obţine premiile oferite de sponsor fiind făcută de un accesoriu al sutienului. Tot pentru premii s-au întrecut şi câţiva tineri care au interpretat melodiile pe care ştiu ei mai bine să le cânte, iar desemnarea celor mai buni  a revenit publicului, care i-a rărplătit cu aplauze, şi la rândul     său, sponsorul cu premii.

Vedete îndrăgite şi trupe apreciate de cei peste 7.000 de spectatori au urcat pe scenă aproape de ora 20,00. Prima care a concertat a fost Emma, o tânără solistă, cunoscută şi pentru colaborarea cu Sistem, la piesa “People are People”, după care a urcat pe scenă fostul solist al trupei Talisman, Tavi Colen, care a dedicat cea mai recentă melodie „Spune-mi” tuturor fetelor din Fălticeni, după care i-a îndemnat pe cei prezenţi „s-o facem lată, ca altă dată, s-o facem lată, până în zori”.

Chiar dacă nu au făcu-o lată până în zori cu Tavi Colen, cei mai plinuţi domni şi cele mai plinuţe doamne s-au întrecut la propunerea lui Măruţă în „Concursul persoanelor cu greutate”. La proba cântarului au fost admişi domnii peste 120 de kilograme şi doamnele cu mai mult de 100 de kilograme. Printre greii Fălticeniului s-au aflat Mugurel cu 167 de kilograme şi doamna Elena cu ceva peste 100 de kilograme.

În aplauzele publicului s-a desfăşurat şi megashowul realizat de Keo, Skizzo Skillz şi Rocsy de la Blaxy Girls. Cei trei au cucerit publicul cu piese mai noi sau mai vechi, Keo dedicând una din piese celor care sunt într-o relaţie, Skizzo Skillz i-a învăţat pe spectatorii de la Fălticeni hitul „Pierde vara”, iar Rocsy a readus în atenţie melodia de succes a fetelor de la Blaxy Girls, “Dear mama”, cu care au concurat pentru Eurovision în anul 2009.

Seara s-a încheiat cu un duel al DJ-ilor. Dj Marius, iniţiatorul şi dezvoltatorul conceptului de Mix Music Evolution şi DJ Jungle, cunoscut în discoteci pentru petrecerile de neuitat, au oferit un spectacol de muzică, lumină şi dans, cei doi mixând îmbrăcaţi în ţinute de epocă, în roboţi sau în ţinute sport, spectatorii aplaudând atât prestaţia DJ-ilor cât şi pe cea a celor trei dansatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.