CSS Nicu Gane în finala Campionatului Naţional – Divizia Minivolei

La sfârşitul săptămânii, echipa de minivolei a Clubului Sportiv Şcolar “Nicu Gane” din Fălticeni a disputat partidele din grupa seminfinală, de la Dej, a Campionatului Naţional – Divizia Minivolei. Elevii profesorului Marius Stan au obţinut trei victorii şi s-au calificat de pe primul loc la turneul final care se va desfăşura la în perioada 30 mai- 1 iunie la Blaj.

“Au fost trei victorii muncite, 3-1 cu L.A.P.I. Dej, 3-1 cu C.S.S. Triumf Botoşani şi 3-0 cu C.S.M. Câmpia Turzii. Obiectivul a fost îndeplinit, accederea în turneul final. Cel mai greu meci disputat a fost cel  contra echipei gazdă, L.A.P.I. Dej, un meci foarte frumos si viu disputat. Mă bucur că am reuşit să ne luăm revanşa în faţa echipei din Dej care anul trecut ne-a însvins în lupta pentru o medalie”, ne-a declarat profesorul Marius Stan.

Lotul care a reuşit această nouă performanţă este format din următorii sportivi: David Miron, Gabriel Albu, Răzvan Dănilă, Vasilis Simos, Gabriel Monga, Denis Irimescu, Adrian Holotă, Alexandru Viziteu, Ionuţ Tudosă, Cătălin Ţăranu şi Ştefan Stan.

La meciurile turneului final voleibaliştii de la Clubul Sportiv Şcolar “Nicu Gane”  vor fi în grupă cu echipa gazda, C.S.S. Blaj care este castigatoarea seriei a-III-a de la turneul semifinal, alaturi de C.S.S. 1 Constanţa şi C.N.N.T Craiova, echipe care s-au situat pe locul doi în seriile lor de la turneul semifinal.

În cealaltă grupă a turneului final vor evolua C.T.F. “Mihai I” Bucureşti (Rapid ), C.S.S. Zalău, C.V.M. Tomis Constanţa şi L.A.P.I. Dej.”

                                                                      

Rezultatele inregistrate in turneul semifinal de la Dej:

L.A.P.I. Dej – C.S.S. Nicu Gane 1 – 3

C.S.S. Nicu Gane –  C.S.S. Triumf Botosani 3 – 1

C.S.M. Campia Turzii – C.S.S. Nicu Gane 0 – 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.