Filme gratuite si acţiuni de voluntariat pentru fălticeneni

Pasionaţii de filme din Fălticeni pot să participe la “Pop Up Cinema”, organizat de Orange România, unde pot vedea, în aer liber, alături de cei dragi, filme artistice. Evenimentul va avea loc în zilele de 7 şi 8 iunie, “Pop Up Cinema” fiind un cinematograf în aer liber itinerant.

Evenimentul se va desfăşura în parteneriat cu Primăria municipiului Fălticeni, care va pune la dispoziţia organizatorului Piaţa “Nada Florilor”, pentru amplasarea ecranului de proiecţie şi a scaunelor.

După cum am aflat de la Vlad Darie, reprezentantul agenţiei care implementează proiectul “Pop Up Cinema”, vineri, 7 mai, de la ora 21.00 va fi proiectat filmul “Uimitorul Om-Păianjen”, iar sâmbătă, 8 mai, va fi proiectat filmul “Eroi de sacrificiu 2″.

Organizatorul intenţionează să aducă în Piaţa “Nada Florilor” şi un balon cu aer cald cu care se vor putea plimba, gratuit, toţi cei care doresc să încerce această experienţă, dacă condiţiile meteorologice vor permite ridicarea balonului.

În plus, în prima zi, va avea loc o acţiune de voluntariat pe parcursul căreia angajaţii Orange alături de localnici voluntari vor înfrumuseţa un loc public din Fălticeni. Pentru înscrieri, doritorii trebuie să trimită un e-mail cu numele complet şi numărul de telefon la adresa csr@orange.ro, participanţii la acţiunea de voluntariat urmând a beneficia de cele mai bune locuri la cinema, precum şi de Pop Corn gratuit la film. Locurile pentru voluntariat sunt limitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.