Juniorii de la Şomuz Fălticeni au câştigat campionatul judeţean de fotbal

Echipa pregătită de Iulian Darabă a început meciul cu Foresta Mălini pe locul al doilea, la 1 punct în spatele echipei Voinţa Stroieşti. La pauză, liderul conducea cu 2-0 în confruntarea cu Sporting II Suceava şi părea că nimic nu va mai schimba soarta titlului judeţean. La Fălticeni, Şomuz înscria gol după gol în poarta celor de la Mălini, în speranţa că se va întâmpla o minune la Stroieşti.

Meciul de la Fălticeni s-a încheiat cu scorul de 10-1 iar jucătorii de la Şomuz s-au strâns la centrul terenului şi au aşteptat deznodământul meciului de la Stroieşti. După 5 minute un telefon confirmă rezultat egal şi Şomuz trece pe primul loc.

În lipsa cupei, medaliilor şi a tricourilor de campioni, care urmează să fie înmânate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, juniorii echipei Şomuz au fost premiaţi de Primăria Fălticeni, care era pregătită să premieze vicacampioana judeţeană. Premierea a fost făcută de primarul Cătălin Coman şi invitaţii acestuia, deputatul Ioan Stan şi Alexandru Rădulescu – vicepreşedintele CJ Suceava.

Echipa din Fălticeni s-a bazat în acest sezon pe următorul lot de jucători: Răzvan Ciotină, Florin Nistor, Mihai Handîc, Andrei Loluţă, Alexandru Isache, Adrian Pavăl, Sorin Fînu, Horia Suseanu, Iulius Săvoaia, Vlad Lupu, Cozmin Alexandru, Sebastian Feraru, Constantin Amariei, Cozmin Hopu, Gabriel Blaga, Sebastian Lupu, Dănuţ Drugă, Andru Oniceanu, Iulian manolea, Bogdan Crăiţă, Eduard Camciuc, Cătălin Cârnăreasa.

Golgheterul echipei este Alexandru Cozmin, cu 45 de goluri marcate.

  foto Alex Savescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.