Turneu de fotbal dotat cu “Cupa Preuteşti”

În cadrul programului “Zilele comunei”, Primăria comunei Preuteşti a organizat un turneu de fotbal. Duminică, 23 iunie, a fost organizată o competiţie rezervată echipelor de amatori din satele comunei Preuteşti şi echipei din comuna Hârtop. Au câştigat fotbaliştii din Arghira, pe podium mai urcând Hârtopul şi Preuteştiul.

Luni, s-a desfășurat prima ediţie a competiţiei fotbalistice “Cupa Preuteşti”, la care au participat patru echipe: Şomuzul Preuteşti, Şomuz Fălticeni, Unirea Boroaia şi Moldova Drăguşeni.  Meciurile eliminatorii s-au desfăşoară după următorul program: Şomuz Fălticeni – Moldova Drăguşeni 4-1 şi Şomuzul Preuteşti – Unirea Boroaia (1-1), gazdele calificându-se în finală după loviturile de departajare.

Înainte de finala competiţiei s-a disputat un meci demonstrativ de fotbal feminin între echipele de fete din  Dolhasca şi din Pojorâta.

În finală s-au întâlnit echipele Şomuzul Preuteşti şi Şomuzul Preuteşti. După un meci în care gazdele au fost încurajate permanent de galeria formată din localnici Şomuzul Preuteşti a câştigat prima ediţie a competiţiei “Cupa Preuteşti”. În finală, Şomuzul Preuteşti a învins cu 1-0 pe Şomuz Fălticeni.

Premiile oferite au avut o valoare totală de peste 2.000 de lei: 1.000 de lei au revenit ocupantei locului 1, Şomuzul Preuteşti, 600 de lei penru echipa Şomuz Fălticeni, ocupanta locului2, 400 de lei au fost oferiţi de organizatori echipei Moldova Drăguşeni pentru locul 3, şi 200 lei au revenit ocupantei locului 4, Unirea Boroaia.

Cel mai bun jucător a fost desemnat Geo Stanca de la Şomuzul Preuteşti, golgeterul competiţiei fiind Călin Vădan de la Şomuz Fălticeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.