Grupul Local de Tineret “Aripi în Europa” caută voluntari

Grupul Local de Tineret “Aripi în Europa”  din Fălticeni împlinește în această lună 9 ani de activitate, perioadă în care a organizat numeroase zile de joacă pentru copiii din municipiu.

            Din dorința de a continua activitățile dedicate celor mici GLT “Aripi în Europa”

recrutează voluntari, mulți dintre membrii cu experiență fiind studenți în Iași, București sau Cluj, și nu își mai pot permite să vină foarte des în urbea de pe Șomuz pentru a participa la activitățile grupului.

“Încercăm să aducem alături de noi cât mai mulți tineri, cu scopul de a forma voluntari. Ne vedem pe 30 noiembrie la Școala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, localul de pe strada Ion Dragoslav”, ne-a informat Cezar Zaharia, coordonatorul GLT “Aripi în Europa”.

Potrivit regulamentului după care se ghidează activitatea GLT, “Voluntarul este persoana care vrea să ajute fără a cere ceva în schimb, o persoană care vrea să participe fără vreo răsplată și care vrea să reușească”.

Un voluntar trebuie să aibă minim 16 ani, să fie motivat, reponsabil, social, și capabil să lucreze cu copiii. El trebuie să aibă spirit de intițiativă, stăpânire de sine, să iubească copiii, să aibă imaginație și creativitate, să aibă abilități de comunicare și spontaneitate, să fie o persoană disponibilă și cooperantă și să arate toleranță față de diferitele grupări etnice/ religioase, ca și pentru diferite medii sociale.

aripi in europa afis-full siglaa aripi in Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.