„Miss și Mister” 2013 ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni

Elevii jandarmi din anul al II-lea de la Școala de Subofițeri Jandarmi au organizat joi, 14 noiembrie, a treia ediție a Balului Bobocilor, eleva Ionela Mihalache, singura fată din seria 2013-2015, fiind și „Miss Jandarm”.

„Balul a fost foarte interesant. A avut momente din programul nostru zilnic și a oferit publicului posibilitatea să-și facă o idee despre ce facem noi în școala militară. Pentru mine lucrurile au fost mai simple, neavând concurență, dar am avut totuși emoții pentru că am fost pentru prima oară în fața unei săli pline”, a declarat Ionela Mihalache, 21 ani, din Agapia, județul Neamț.

Pentru titlul de „Mister” au concurat șapte elevi care au demonstrat aptitudini artistice, cunoștințe de cultură generală, creativitate și originalitate. Elevul Răzvan Băban a câștigat aprecierea juriului și a publicului.

„M-am simțit minunat pe întreg parcursul spectacolului, deși cele mai mari emoții le-am întâmpinat la proba surpriză, când am fost nevoiți să facem declarații de dragoste pornind de la trei cuvinte. Mie mi-au picat război, curajos și prințesă. Nu-mi mai aduc aminte exact ce a ieșit, dar văd că juriul a fost mulțumit de rezultat”, a precizat Răzvan Băban, 20 de ani, din Sîngeorz Băi, județul Bistrița Năsăud.

            Momentele de respiro ale concurenților au fost completate de un exercițiu demonstrativ, momente artistice și pantomimă satirico-umoristică prezentate de elevii din anul al II-lea, printre ai aflându-se și elevul Nicolae Lăcătuș, cunoscut solist vocal din emisiunile TV. Trupele de dans modern fălticenene K-lypso și Hypnotik au antrenat publicul pe melodii ritmate. Sergentul major Grigore Sorin Gabriel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna, absolvent al Școlii de Subofițeri din Fălticeni a încântat publicul cu melodii de muzică ușoară. Spectacolul a fost întregit și prin prezența maiorului Ciprian Istrate din cadrul Grupării de Jandarmi „Regele Ferdinand” Târgu Mureș, cunoscut interpret de muzică populară.

            Ne bucurăm că această activitate a devenit o tradiție a școlii noastre, în care tinerii elevi își pot manifesta talentul artistic. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.