Adăpost pentru oamenii străzii

În Centrul de cazare al persoanelor fără adăpost de la Colegiul Mihai Băcescu din municipiul Fălticeni se află o persoană care primește hrană și adăpost. Persoana a fost adusă în seara zilei de 27 ianuarie, fiind găsită pe una din străzile municipiului în urma unui apel la 112. Conform primarului Cătălin Coman aici sunt pregătite cinci paturi pentru perioada zilelor geroase iar în caz de nevoie numărul acestora poate fi suplimentat.

Agenți din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, jandarmi, cadre ISU și agenți de la Poliția Locală au desfășurat începând de sâmbătă activități de supraveghere, fiind monitorizate zonele unde se află case izolate, locuințe ale persoanelor vârstnice din cartierele mărginașe dar și oameni ai străzii. Au fost identificate toate persoanele care necesită dializă astfel încât agenții Poliției Locale împreună cu angajații de la Serviciul de utilități publice din cadrul Primăriei să asigure cu prioritate, în caz de nevoie, accesul mașinilor care îi duc spre centrele de dializă.

Patrulele mixte vor supraveghea în continuare persoanele fără adăpost și pe cele vârstnice din zonele izolate mai ales că se anunță nopți cu temperaturi scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.